fbpx
Maple Bear Global Schools Ltd.

loading please wait...

KONTAKTE

Mirëpresim pyetje të përgjithshme duke përdorur formularin më poshtë. Për pyetje që kërkojnë informacion shtesë ose bashkëngjitje, ju lutemi dërgoni një email në adresën info@maplebear-cee.com.

Nëse jeni prind i një nxënësi të ardhshëm në Maple Bear, ju lutemi vizitoni faqen tonë “Gjej një Shkollë” për të gjetur një shkollë pranë jush dhe për të regjistruar fëmijën tuaj përmes linkeve në internet për rajonin.

Nëse jeni të interesuar të zotëroni një Shkollë Maple Bear, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit për pronësinë e shkollës.

* required fields
  • This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Solve this simple math problem and enter the result. E.g. for 1+3, enter 4.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.